BİNGÖL / MERKEZ - Ilıcalar Ortaokulu

Okulumuzu Tercih Edecek Öğretmen Arkadaşlarımız İçin Okul Tanıtımı

Gerek öğrencileriniz için, gerekse sizler için en hayırlı olacak okullarda görev yapmanızı temenni eder, hepinize yeni görev yerlerinizde başarılar dileriz.

İl içi, il dışı, özür grubu atamaları ile ilk atama başvurularında okulumuzu tercih edecek öğretmenlerimizin, okulumuz hakkında ihtiyaç duyacakları bilgiler aşağıdaki gibidir.

(Son güncelleme 27.02.2023)

1. ULAŞIM

Bingöl-Erzurum karayolu 20. km üzerinde bulunan okulumuza, Bingöl Merkez'den 30 dakikada bir hareket eden Bİngöl-Ilıcalar minibüsleri ile direkt olarak ulaşılabilir.

Öğretmen arkadaşlarımız, Bingöl Merkez'den öğretmen servisi ile okulumuza ulaşabilirler. Öğretmen Servisi Bİngöl Merkez'deki tüm bölgelerden öğretmenlerimizi almaktadır. Öğretmen Servisi için aylık ücret 500 TL dir.

2. KONAKLAMA

• Okulumuzda görevli öğretmenler Bingöl Merkez'de ikamet etmektedir.
  • Okulumuzda göreve başlayacak öğretmenlerimize konaklama ve nakliye konusunda gereken bilgilendirmeler okul idaresince sağlanacaktır.
  • Bekar öğretmenler, ilçemizde bulunan Öğretmenevi'nde veya Polisevi, DSİ Konukevi'nde geçici veya kalıcı olarak konaklama imkanına sahiptirler.
  • Tamamında doğalgaz olan Bingöl ilçe merkezinde ev kiraları, konutun konumu ve yapı özelliklerine göre farklılık göstermekle birlikte 1000-2000 TL arasında değişmektedir.

3. DERS SAATLERİ

Okulumuzda 08.30'da başlayıp 15.20'de bitmek üzere günlük 7 saat ders işlenmektedir. Ders giriş çıkış saatleri aşağıdaki gibidir:

1. Ders: 08.30 - 09.10

2. Ders: 09.25 - 10.05

3. Ders: 10.20 - 11.00

4. Ders: 11.15 - 11.55

Öğle T.: 11.55 - 12.50

5. Ders: 12.50 - 13.30

6. Ders: 13.45 - 14.25

7. Ders: 14.40 - 15.20

4. ÖĞRENCİ VE PERSONEL BİLGİLERİ

Okulumuzda maksimum mevcudu 27 öğrenci olan 5. 6. 7. ve 8. sınıflarımız bulunmaktadır.

Personel sayılarımız aşağıdaki gibidir:

2 idareci

10 öğretmen

1 kaloriferci

1 sürekli işçi

2 iş-kur personeli

96 öğrenci

5. EK DERS, NÖBET VE BELLETMENLİK

Okulumuzda görev yapan öğretmenlerimiz nöbet ve ek ders ücretlerini gündüz ücretinden almaktadır.

Okulumuzda 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında açılan Destekleme ve Yetiştirme Kursları : Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler, Dinkültürü ve Ahlak Bilgisi dersleri açılmakla beraber İngilizce ve Fen Bilgisi derslerinden isteyen öğretmen arkadaşlar için de kurs açılabilir.

Öğretmenlerimize haftada maksimum 2 gün kat/bahçe nöbeti görevi verilmektedir.

Okulumuzda pansiyon bulunmamaktadır; ancak belleticilik yapmak isteyen öğretmenlerimizin, ilçemizde bulunan kız ve erkek yurtlarında görev yaparak belleticilik ücreti alabilme imkanları bulunmaktadır. Bu kapsamda belirli dönemlerde belletmen ihtiyacı olan okullar yazıyla ihtiyaç bildirmektedirler.

6. OKULUMUZ HAKKINDA GENEL BİLGİLER

• Okulumuz 3. hizmet bölgesi 4. hizmet alanında bulunmakta olup zorunlu hizmet kapsamındadır.
  • Yıllık 22 puan hizmet puanı veren okulumuz için öngörülen hizmet süresi 5 yıldır.
  • Öğretmenlerimiz, öğle yemeği ihtiyacını, belli bir ücret karşılığında yemek hazırlayan bir abla ile anlaşılıp yemekler de kullanılacak malzemenin temini için öğretmenler haftalık yemek nöbetçisi sistemi mevcuttur(Haftanın nöbetçi öğretmeni ablanın istediği malzemeleri önceden temin eder). veya belde çarşısında bulunan lokantalarda karşılamaktadırlar.
  • Okulumuzda görevli öğretmenlerimize ders sayısı, derslerin özel durumları ve personelin haklı sebepleri de göz önünde bulundurularak boş gün verilmektedir.
  • Sosyal etkinliklere önem veren bir okul olduğumuzdan dolayı gezi ve eğlence faaliyetlerine imkanlar el verdiğince zaman ayrılmaktadır.
  • Okulumuzla ilgili daha detaylı bilgilere sitemizde bulunan güncel içerikleri inceleyerek de ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi için;

0506 - 656 89 56

Fatih GÜNERİGÖK

ve

Göksel DEMİREZER

Okul Müdür Yardımcısı

Not: Mesai saatleri içerisinde okulumuzu tercih edecek öğretmenlerimiz ulaşabilirler. Mesai saatleri dışında mesaj yoluyla ulaşabilrsiniz.

Yayın: 09.03.2020 - Güncelleme: 27.02.2023 11:27 - Görüntülenme: 1061