BİNGÖL / MERKEZ - Ilıcalar Ortaokulu

2. DÖNEM GERÇEKLEŞTİRİLECEK SINAVLARIN SENARYOLARI VE SORU DAĞILIM LİSTELERİ BELİRLENDİ

Millî Eğitim Bakanlığınca 9 Eylül 2023'te yayımlanarak yürürlüğe giren Ölçme ve Değerlendirme Yönetmeliği'ne göre ülke, il, ilçe ve okul genelinde yapılacak ortak yazılı sınavlar,  il sınıf/alan zümrelerince hazırlanacak konu soru dağılım tabloları çerçevesinde uygulanacak.

Bu kapsamda, ikinci dönem başında il sınıf/alan zümreleri tarafından Bingöl Ölçme Değerlendirme Merkezi Müdürlüğünün görüşü alınarak hazırlanan konu soru dağılım tabloları farklı branş ve sınıf düzeylerinde "konu soru dağılım tabloları" yayımlandı.

ILICALAR ORTAOKULU 2. DÖNEM DERS BAZLI SENARYOLAR BELİRLENMİŞ OLUP AŞAĞIDAKİ TABLODA BELİRTİLMİŞTİR.

DİNKÜLTÜRÜ KAZANIM SENARYOLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

TÜRKÇE KAZANIM SENARYOLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

SOSYAL BİLGİLER / İNKILAP KAZANIM SENARYOLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

MATEMATİK KAZANIM SENARYOLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

İNGİLZCE KAZANIM SENARYOLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

FEN BİLİMLRİ KAZANIM SENARYOLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

7. SINIF TÜRKİYE GENELİ ORTAK SINAV MATEMATİK KONU DAĞILIMINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

7. SINIF TÜRKİYE GENELİ ORTAK SINAV SOSYAL BİLGİLER KONU DAĞILIMINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

08-03-2024

Yayın: 08.03.2024 - Güncelleme: 13.05.2024 09:54 - Görüntülenme: 384