BİNGÖL / MERKEZ - Ilıcalar Ortaokulu

Haz

Okulumuz idarecileri tarafından organize edilen iftar yemeğinde tüm öğretmenler ve personeller ile birarada iftar yapıldı, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda 6 sınıfın katılımı ile düzenlenen futbol turnuvasının 1.si 8/A Sınıfı oldu. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Bingöl genelinde düzenlenen 12 adımda 12 dev öğrenci bilim yarışmasına katılan merkez okullar ve  42 proje arasından “Otomatik Bitki Sulama Sistemi” projesi ile 3. olmuştur.  Kodlama ve yazılım alanında  projeyi hazırlayan 6/C Sınıfı öğrencisi Emir KORKUT, 6/A Sınıfı öğrencisi Mehdi DEMİRÇELİK ve danışman öğretmen Emel ALPASLAN’ı başarılarılarından dolayı tebrik ederiz ve öğrencilerimizin yazılım konusunda kendilerini geliştirerek ilerde birçok başarılı projeye imza atmalarını dileriz.

May

Bingöl genelinde düzenlenen bilim yarışmasına okulumuz matematik alanında “Kuran-ı Kerim’in Matematiği”, yazılım ve kodlama alanında “Otomatik Bitki Sulama Sistemi” projeleriyle katılmıştır. Projelerin hazırlanmasında Emeği geçen öğrencilerimize ve danışman öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

May

Değerler eğitiminde bu ay kültürel değerlere sahip çıkma konusu işlenmiştir. Bu doğrultuda kültürel değerlerimize fotoğraflarla örnekler verilerek pano hazırlanmıştır.

Nis

Koç Üniversitesinden okulumuza 3 adet Notebook 1 adet renkli lazer yazıcı, 1 adet ağ genişletici gönderilmiştir.  Yardımlarından dolayı öğrencilerimiz ve okulumuz adına Koç Üniversitesi gönüllülerine teşekkür ederiz.

Nis

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün; 23 Nisan 1920 yılında, milli egemenlik ilkesi ışığında Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisinin açılması münasebetiyle çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.

Nis

“TÜBİTAK Bilim Fuarları”, Okulumuz 5-8. sınıfta okumakta olan öğrencilerin eğitim/öğretim programı çerçevesinde ve kendi ilgi alanları doğrultusunda belirledikleri konular üzerine araştırma yaparak, araştırmalarının sonuçlarını sergileyebilecekleri, öğrenciler ve izleyiciler için eğlenerek öğrenebilecekleri bir ortam oluşturduk ve bu kapsamda okulumuz bünyesinde 18/04/2018 Tarihinde ”Tübitak 4006 Bilim Fuarı “ düzenlendi. Bilim fuarımız Ilıcalar belediye başkanı M.Akif GÜNERİGÖK, Milli Eğitim Şube müdürleri Ömer ŞAHİN, Orhan SEVEN, Mehmet ARSLAN,  Ahmet Cihan KORKUTATA, Bingöl Üniversitesinden Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü  Bilgisayar Donanımı Anabilim Dalı Başkanı Dr.Öğretim Üyesi Nuh ALPASLAN, öğretim üyesi Sedat GOLGİYAZ, öğretim üyesi Mehmet Yaşar BAYRAKTAR, Ilıcalar bölgesi idareci ve öğretmenleri ve velilerimizin katılımı ile gerçekleşti.

Nis

Sinan hoca ve öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik ederiz. Yine yeni yeniden satrançta il birincisiyiz.

Nis

Okulumuzda yarın saat 11.00 de Tübitak 4006 bilim fuarı düzenlenecektir.

Nis

Mart ayının davranış bakımından en başarılı öğrencileri olarak 2/A sınıfından Rüya KUYULDAR, 6/A sınıfından Nur Seda KUYULDAR, 6/B Sınıfından Nurullah GÜNERİGÖK seçilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik eder, örnek davranışlarının devamını dileriz.

Nis

Mart ayının temizlik, başarı, düzen ve disiplin olarak en başarılı sınıfı 6/B seçilmiştir. Öğrencilerimizi ve sınıf öğretmenlerini tebrik ederiz.

Mrt

Öğrencilerimiz İngilizceyi etkinlikler aracılığıyla sıkılmadan eğlenerek öğreniyorlar.