BİNGÖL / MERKEZ - Ilıcalar Ortaokulu

Ock

İdareci öğretmen ve personel işbirliği ile okulumuzu  2. Donem için tertemiz halde hazır hale getirdik. İyiki bu kadromuz var. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Ock

Ilıcalar Belediye Başkanı Mehmet Akif Günerigök ten öğrencilerimize karne hediyesi. Belediye Başkanımız bütün öğrencilerimize çikolata ikram etti. İnceliği için başkanımıza teşekkür ederiz.

Ock

Soğuk kış günlerinde hayvanlar üşümesinler diye barınak yapıyoruz(kedi ve kuş evi).

Ock

Öğrencilerimizi ’Tarihimi  Tanıyorum’ projesi kapsamında İstanbul ve Çanakkale gezisine uğurladik.

Ock

Okulumuzda bu ayın sınıfı olarak 6/C sınıfı seçildi. Sınıf disiplini, ders başarısındaki artış, ders içi etkinlikler ve temizlik gibi konular baz alınarak seçilen ayın sınıfını ve sınıf rehber öğretmeni Göksel DEMİREZER i tebrik ederiz.

Ock

Öğretmenlerimiz 8/A sınıfı öğrencilerimizden İsranur ve 6/A sınıfından Ebubekir KAYMAZALP´in velisine ziyarette bulundu. Öğrencilerimizin ders başarısı, hal ve hareketleri hakkında velisine bilgi verildi.

Ock

8. Sınıf öğrencilerimiz İl Merkezinde bulunan ortaöğretim kurumlarını tanıma gezisindeydi. Öğrencilerimiz için ufuk açıcı olan gezide ilgilerini esirgemeyen lise idarelerine teşekkür ederiz.

Ara

Müdürümüz Murat PESEN önderliğinde öğretmenlerimiz, her hafta 8. Sınıf öğrencilerimizi akademik başarı ve davranış açısından teker teker değerlendiriyor ve yapılması gerekenleri kararlaştırıyor. Bu sayede öğrencilerimizin başarı takibi daha sağlıklı bir şekilde yapılabiliyor.

Ara

Tüm öğrencilerimiz öğretmenlerimizle birlikte sinema da 120 filmini izledik.